Όροι & Προϋποθέσεις


ΟΡΟΙ χρήσης
Η ιστοσελίδα www.modelakia.gr (αποκαλούμενη εφεξής ως «ιστοσελίδα») αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα , προσβάσιμο από όλους τους χρήστες του διαδικτύου.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας προσφέρει προς πώληση ενδύματα και υποδήματα (αποκαλούμενα εφεξής προϊόντα) για όλους τους χρήστες internet (αποκαλούμενοι εφεξής χρήστες) οι οποίοι συνδέονται στην ιστοσελίδα και επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το e-shop, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.

Οι χρήστες/αγοραστές θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18 ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν πλήρη νομική υπόσταση. Τα προϊόντα προορίζονται μόνο για προσωπική χρήση του αγοραστή.

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

Ο χρήστης της ιστοσελίδας αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει και να εκτυπώσει τους όρους χρήσης.

Σκοπός

Σκοπός των όρων χρήσης είναι να δημιουργήσουν υποχρεώσεις και δικαιώματα και για τα δύο μέρη δεδομένου ότι αφορά συναλλαγή στο διαδίκτυο. Οι όροι χρήσης έχουν εφαρμογή τόσο σε όλα τα απαραίτητα στάδια προκειμένου ο χρήστης να πραγματοποιήσει την παραγγελία, όσο και στο να λάβει την επιβεβαίωση αυτής.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος modelakia.gr και για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο επιθυμείτε να δώσετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό σας.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Παραγγελία Προϊόντων και Προστασία Καταναλωτή

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.Αν δεν είστε ικανοποιημένοι, με την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή της αξίας τους. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες.

Πώς κάνω μια αγορά ;

Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα από το www.modelakia.gr εύκολα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Μόλις βρείτε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, επιλέξτε το μέγεθος και το χρώμα και κάντε κλικ στο ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ δίπλα από κάθε προϊόν.
Δείτε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ, δεξιά στην κορυφή της σελίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΄σύνδεσμο Χ για να  διαγράψετε στοιχεία από το καλάθι με τα ψώνια σας.
Κάντε κλικ στο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

1.Πληρωμή με αντικαταβολή.

2.Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω vivapayments.com

3.Paypal

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑ;

Όχι, μπορείτε να παραγγείλετε από το www.modelakia.gr χωρίς να ανοίξετε λογαριασμό.